پيشگيری از سرطان

از ظروف پلاستيکي در مايکروويو استفاده نکنيد.


ـ بطري هاي آب پلاستيکي را در فريزر قرار ندهيد.


ـ از لفافه و پوشش پلاستيکي در مايکروويو استفاده نکنيد.


ماده شيميايي Dioxin باعث بروز سرطان خصوصاً سرطان سينه مي شود.ديوکسين يک سم بسيار قوي براي سلولهاي بدن است.اخيراً تحقيقاتي توسط دکتر Edward Fujimoto مدير برنامه ريزي سلامت بيمارستان Castle آمريکا راجع به ديوکسين و چگونگي عملکرد آن در بدن صورت گرفته كه در نتيجه آن توصيه هاي ذيل ارائه شده است :
۱- بطري هاي پلاستيکي آب را در فريزر براي انجماد قرار ندهيد چون اين کار باعث آزادسازي سم ديوکسين از ظروف پلاستيکي مي شود. 
۲ نبايد غذاهاي خود را در ظروف پلاستيکي در مايکروويو گرم کنيد مخصوصاً در مورد غذاهاي حاوي روغن و چربي او اعلام نموده ترکيب «چربي ـ حرارت بالا و پلاستيک» باعث آزادسازي ديوکسين به داخل غذا و نهايتاً بدرون سلولهاي ما ميشود.
۳- بجاي آن براي گرم كردن غذا استفاده از ظرف شيشه اي مثل پيرکس و چيني توصيه مي شود، در اين حال شما همان نتيجه را از گرم کردن غذا فقط بدون ديوکسين ميگيريد.
۴- غذاهاي فوري ( Fast Food) و سوپها بايد از ظرف يکبار مصرف تخليه و در ظرف ديگري گرم شوند.
۵- کاغذ بد نيست ولي نمي دانيم که مطمئن تر از ظروف شيشه اي و غيره باشد.
۶- وقتيکه قبلاً رستورانهاي غذاي فوري (Fast Food) غذا را از ظروف يونوليت ( Foam) به ظرف کاغذي جابجا کردند، مسئلۀ ديوکسين يکي از دلايل انجام اين کار بود.
۷- لفاف هاي پلاستيکي فقط وقتي خطرناکند که با غذا براي پخت در مايکروويو استفاده شوند.
۸- فرآوري غذاها در حرارت خيلي بالا باعث حل شدن و آزاد شدن ديوکسين از پلاستيک و تزريق آن بداخل غذا مي شود.
۹- به عنوان جايگزين پوشاندن غذا با يک لفاف کاغذي توصيه مي شود.


۱۰- خواندن اين مقاله را براي هر کس که زندگيش برايتان اهميت دارد توصیه فرمایید.


یک دکتر خوش تیپ زحمت این مطالب رو کشیدند :    Dr.Rostami              




کامنت یکی از خوانندگان :


باید بگم که متاسفانه مواردی که گفتی برای جامعه ما چندان صدق نمی کند !!!
برای چه ؟ بله موارد مطرح شده فوق چون اغلب ترجمه از منابع اروپایی و آمریکایی است برای جامعه آنها مناسب است . چون آب و گوشت و مرغ و ماهی آنها سالم است حالا مونده به ظروف شان ؟ خوب رعایت این مسائل برای ما هم مهم است اما مثل این مثل که فیل را بخوریم و پشه را جدا کنیم می ماند . دوست عزیز آیا میدانی که آب خوردنی شهرها چه اوضاعی دارد آیا از سمیت ترکیبات تری هالو متان که ناشی از کلر زنی ( روش منسوخ تصفیه ) است خبر داری ؟ آیا از آلوده بودن ماهیان ( همان گوشتی که اصرار در مصرف آن داریم ) خبر دارید . آلودگی گوشت مرغ وگوسفند جای خود دارد ؟ آلودگی کلیه شیرها چه یارانه ای و چه رایانه ای !! به سم های آفلاتوكسين M1 چه طور ؟ در ثانی کلیه ترکیبات پلیمری ما آلوده به باقیمانده کاتلیزورها هستند که برخی بسیار دز بالا و خطرناکتر از dop بکاررفته در برخی محصولات است یادم است وقتی در آزمایشگاه پتروشیمی .... بر اساس تستی که خارجی ها تعیین می کردند ما مقدار ti , cr و ni را میگرفتیم و بالاتر از حد مجاز بود بعنوان محصول پرت مشخص میشد و ایا می دانید این محصولات پرت کجا می رفت البته که به خارج صادر نمیشد وارد بازار تولید داخل و ظروف یکبار مصرف می شد ........
ما هنوز در آلودگی های اصلی مشکل داریم که دز های بالایی را وارد بدن ما می کنند لذا این آلودگی در مقادیر پایین در مقابل آنه چیزی نیست ؟؟؟َ

5 نظرات:

مهدی از کویت گفت...

فاتحـــــــــــه

azarab گفت...

سلام عزیز دوستوم :

باید بگم که متاسفانه مواردی که گفتی برای جامعه ما چندان صدق نمی کند !!!
برای چه ؟ بله موارد مطرح شده فوق چون اغلب ترجمه از منابع اروپایی و آمریکایی است برای جامعه آنها مناسب است . چون آب و گوشت و مرغ و ماهی آنها سالم است حالا مونده به ظروف شان ؟ خوب رعایت این مسائل برای ما هم مهم است اما مثل این مثل که فیل را بخوریم و پشه را جدا کنیم می ماند . دوست عزیز آیا میدانی که آب خوردنی شهرها چه اوضاعی دارد آیا از سمیت ترکیبات تری هالو متان که ناشی از کلر زنی ( روش منسوخ تصفیه ) است خبر داری ؟ آیا از آلوده بودن ماهیان ( همان گوشتی که اصرار در مصرف آن داریم ) خبر دارید . آلودگی گوشت مرغ وگوسفند جای خود دارد ؟ آلودگی کلیه شیرها چه یارانه ای و چه رایانه ای !! به سم های آفلاتوكسين M1 چه طور ؟ در ثانی کلیه ترکیبات پلیمری ما آلوده به باقیمانده کاتلیزورها هستند که برخی بسیار دز بالا و خطرناکتر از dop بکاررفته در برخی محصولات است یادم است وقتی در آزمایشگاه پتروشیمی .... بر اساس تستی که خارجی ها تعیین می کردند ما مقدار ti , cr و ni را میگرفتیم و بالاتر از حد مجاز بود بعنوان محصول پرت مشخص میشد و ایا می دانید این محصولات پرت کجا می رفت البته که به خارج صادر نمیشد وارد بازار تولید داخل و ظروف یکبار مصرف می شد ........
ما هنوز در آلودگی های اصلی مشکل داریم که دز های بالایی را وارد بدن ما می کنند لذا این آلودگی در مقادیر پایین در مقابل آنه چیزی نیست ؟؟؟َ

حفره گفت...

با این حساب کار ما دیگر تمام است ... بدرود مخلص جان ...

رهیافت گفت...

جهت تکمیل کامنت خواننده وبلاگ باید عرض کنم که سبزیجاتی که در سبزی فروشی ها عرضه میشوند شدیداَ آلوده به نیترات هستند (بعلت استفاده از کود انسانی در کشت سبزیجات). نیتراتها و نیتریتها از ریسک فاکتورهای مهم کانسرها بشمار میروند. حال حساب کنید سبزی که نقش ضد سرطان را بایستی داشته باشد خود بعنوان عامل سرطانزایی ایفای نقش میکند.

azarab گفت...

رهیافت عزیز :
فکر کنم منظورت کود شیمیایی با غلظت بالا یا فاضلاب (مایع ) انسانی است نه کود انسانی یا حیوانی
چون کود انسانی یا حیوانی اگر بطور صحیح ( مخلوط شدن با خاک و سپری شدن یکسال ) مصرف شود مناسب تر از کود های شیمیایی است اما متاسفانه فاضلاب های شهری که حاوی فاضلاب صنعتی و بهداشتی و حتی بیمارستانی است جهت آبیاری بکار رفته و باعث آلودگی محصولات می شود.

ارسال یک نظر